Wij ondersteunen Waterschap Hollandse Delta bij het op de kaart zetten van duurzaamheid, innovatie en klimaat door het ontwikkelen van passende concepten en evenementen voor de medewerkers.

“Buro Rietveld verzorgde voor ons in een mum van tijd en op uitstekende wijze de communicatie rondom een duurzaamheidsevent.”

Waterschap Hollandse Delta

Petra Gerritsen

Programmamanager

Onze aanpak

Waterschap Hollandse Delta wil duurzaamheid, innovatie en energietransitie top of mind maken bij alle 600 medewerkers op kantoor en in de buitendienst. Eén van de manieren om dit te doen is een tweejaarlijkse Duurzaamheidsconferentie: een bijeenkomst waar medewerkers geïnformeerd en geïnspireerd raken, zodat de bewustwording rondom de urgentie van klimaatverandering vergroot wordt en dit onderwerp bij iedereen hoog op de agenda komt te staan en uiteindelijk leidt tot positieve (gedrags)verandering. Aan Buro Rietveld is de vraag gesteld om te ondersteunen bij het (inhoudelijk) vormgeven van het duurzaamheidsevenement, zodat we zoveel mogelijk medewerkers bereiken.

We ontwikkelden een logo en naam ‘Duurzaam inzicht’, de uitnodiging en posters om medewerkers te informeren. We ontwierpen duurzame informatieborden, een panorama, een prikbord om ‘duurzame inzichten’ te verzamelen, duurzame cadeautjes voor zowel de mensen die actief bij hebben gedragen, als voor de bezoekers en regelden de catering met happen van lokale producten. Tot slot maakten we een aftermovie.

Resultaat

Een boven verwachting goed bezocht evenement met een divers aanbod voor de bezoekers. Inspirerende optredens, interessante expositie, belevenissen en demonstraties en goede catering. Het enthousiasme en de waardering vanuit de bezoekers was groot.

“Er werd proactief, oplossingsgericht, snel en effectief meegedacht. Buro Rietveld ontzorgt en verrast.”

Buro Rietveld verzorgde voor ons in een mum van tijd en op uitstekende wijze de communicatie rondom een duurzaamheidsevent. Allereerst door het maken van een ijzersterk concept en bijbehorend logo en vervolgens door te komen met aansprekende direct bruikbare ideeën. Resultaat was een grote opkomst en veel waardering en enthousiasme vanuit de bezoekers.

De samenwerking met Buro Rietveld heb ik als uitermate plezierig ervaren. Er werd proactief, oplossingsgericht, snel en effectief meegedacht. Buro Rietveld ontzorgt en verrast. Ondanks een zeer korte tijd hebben zij voor ons waterschap iets heel bijzonders neergezet.

Petra Gerritsen

Programmamanager

Bekijk ook ander werk