Compleye had behoefte aan een supersnel traject om hen te helpen het merkverhaal en de communicatie nét even die boost te geven die het nodig had.

“Het traject was kort en krachtig. Wij hebben vooraf veel informatie gestuurd, waardoor in een sessie van 2 uur we snel tot de kern konden komen en nieuwe communicatiestrategie opeens heel helder was.”

Compleye

Karolin Kruiskamp

Founder, CEO

Onze aanpak

Als snelgroeiende scale-up had Compleye al een stevige basis om zich te positioneren als in als betrouwbare en toegankelijke compliance oplossing. We kozen daarom voor een supersnel traject om hen te helpen het merkverhaal en de communicatie nét even de boost te geven waar ze naar op zoek waren. In één verdiepende sessie bespraken we het verhaal en DNA van Compleye, de uitdagingen en de ambities. Op basis van de input uit deze sessie stelde Buro Rietveld een aangescherpt merkverhaal op en een aantal gerichte communicatieadviezen, onderbouwd door voorbeelden en visualisaties.

Resultaat

De creatieve tips en inhoudelijke adviezen om het merk meer persoonlijkheid te geven werden vormgegeven in een overzichtelijke infographic, die we presenteerden aan het kernteam van Compleye. Enthousiast ging Compleye vervolgens zelf aan de slag om het merk verder te laden en de communicatie aan te scherpen. Een mooi kort traject vol energie en inspiratie.

“Vriendelijke en professionele mensen met prettige communicatie skills. Zij kunnen zich in korte tijd goed inleven in onze brand, zijn creatief met sterk strategisch inzicht.”

Het traject was kort en krachtig. Wij hebben vooraf veel informatie gestuurd, waardoor in een sessie van 2 uur we snel tot de kern konden komen en nieuwe communicatiestrategie opeens heel helder was. Buro Rietveld heeft daarna alles creatief samengevat in een plaatje, zodat wijzelf de implementatie in handen konden nemen. Vriendelijke en professionele mensen met prettige communicatie skills. Zij kunnen zich in korte tijd goed inleven in onze brand, zijn creatief met sterk strategisch inzicht.

Karolin Kruiskamp

Founder, CEO

Bekijk ook ander werk