fbpx
Ervaren Projectmanager

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke projectmanager. Iemand die het ontzorgen van klant en team als tweede natuur beschouwt en wel zin heeft in een nieuw avontuur bij het leukste communicatiebureau van Rotterdam.

  Wij geven je de ruimte om de lead te nemen in campagnes en projecten. Jij houdt van structuur en vindt het leuk om met klanten en collega’s mee te denken en hen scherp te houden waar nodig. Middelmatigheid? Dat komt niet in jouw woordenboek voor. Je bent een perfectionist en vindt een uitdaging in het tot in de puntjes regelen van projecten.

   

  Je rol binnen Buro Rietveld?
  Als projectmanager ga je in de voorhoede van ons bureau aan de slag. Je pakt alle uitvoerende werkzaamheden op die komen kijken bij campagnes en projecten.

  Van de zoektocht naar de beste leverancier, tot het uitwerken van offertes en het opstellen van planningen, budgetbewaking en facturering.

  Je draait je hand niet om voor kleine klussen die voorbijkomen. Op jou kunnen we bouwen. Je bent de spil in het team van communicatieadviseurs, creatieven en klanten. Je zorgt er uiteraard voor dat campagnes en projecten succesvol worden afgerond en opgeleverd. Dat doe je met flair en initiatief. Je durft regie te pakken en knopen door te hakken. Bovendien – niet onbelangrijk – beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

   

  Dus, jij…

  • coördineert zelfstandig communicatiecampagnes & -projecten

  • bent de spin in het web en onmisbare schakel tussen klanten, collega’s en leveranciers

  • gaat altijd kritisch en accuraat te werk

  • denkt actief mee over verbeterkansen en commerciële kansen voor ons bureau

   

  Wie ben je?
  Het bureauleven is andere koek dan werken aan opdrachtgeverszijde. Wij zoeken daarom iemand met 5 tot 8 jaar bureau-ervaring. Je bent stressbestendig en deinst niet terug voor het managen van meerdere klanten en projecten tegelijk.

  Je bent een initiatiefrijke professional, open en toegankelijk. Je hebt lef en een mening, die je op positieve wijze deelt. Natuurlijk werk je gestructureerd en verdeel je jouw tijd en aandacht efficiënt. Dat kan niet anders.

   

  Wij bieden jou…
  Een veelzijdige en uitdagende functie met voldoende ruimte om je stempel te drukken op processen en je talenten door te ontwikkelen. Een leuk enthousiast team, waarbinnen werkgeluk hoog in het vaandel staat én misschien wel de allermooiste werkplek van Rotterdam.

  Wij zoeken iemand die voor minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en voorwaarden.

   

  Interesse?
  Zin in een nieuw avontuur bij Buro Rietveld? Dan zouden wij het leuk vinden van je te horen via diantha@buro-rietveld.nl. Graag ontvangen wij uiterlijk 30 augustus 2022 van jou een CV en motivatie.

  Voor meer informatie kun je Diantha bellen op 06 – 53273071

  NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het doorsturen van de vacature naar de perfecte kandidaat wordt daarentegen zeer gewaardeerd.