fbpx
ONDERNEMENDE CLIENT SERVICE DIRECTOR

  Vacature

  Wij zijn op zoek naar een ondernemende Client Service Director. Zo iemand die wel zin heeft in een nieuw avontuur bij het slimste communicatiebureau in Rotterdam. Die van aanpakken en van denken houdt. Die met zijn hoofd in de wolken is maar met beide benen stevig op de grond staat. Die energie krijgt van inhoud en passie heeft voor het maken van de meest mooie, maar ook effectieve, dingen. Die gelukkig wordt van contact met onze klanten en dit initieert, warm houdt en hen prikkelt. Die campagnes aanstuurt en runt. Die ook vanuit het eigen netwerk nieuwe klanten opbouwt. Die richting geeft aan ons bureau en het beste haalt uit ons leuke team. Best een klein wensenlijstje, toch ;-)?

  Wat ga je doen bij Buro Rietveld?
  Als Client Service Director maken wij je blij met twee dingen: strategie én uitvoering. Je gaat aan de slag met de inhoudelijke vragen die voorbij komen. Dat kan een positioneringstraject zijn, maar bijvoorbeeld ook het schrijven van een campagneplan. Je vindt het leuk om in de inhoud te duiken, maar hebt wel een praktische inslag. Dikke stapels plannen, daar geloven wij niet in. Je geniet van het contact met klanten, zoekt hen actief op en brengt actief je eigen netwerk in. Je praktische skills laat je zien doordat je met alle liefde alle mogelijke communicatieopdrachten oppakt, die wij met onze opdrachtgevers uitvoeren. Daarmee ben je dus ook een belangrijke spil in het dagelijkse operationele werk.

  Dus, jij gaat:
  • Creatief en strategisch meedenken met je collega’s + opdrachtgevers
  • Communicatieprojecten initiëren, coördineren, uitvoeren en bewaken
  • Contact met je eigen netwerk + ons netwerk actief inzetten om kansen te signaleren
  • Koers en richting van het bureau mede bepalen en invullen
  • Team aansturen & coachen

  Wie ben je?
  Wij hebben 1 hele harde eis en dat is: een flinke dosis bureau-ervaring. Zonder deze ervaring heeft het helaas geen zin te reageren. Verder:
  • Je werkt graag zelfstandig en bent open & toegankelijk
  • Je bent niet bang om je mening te geven en doet dit op een positieve manier
  • Je vindt het leuk om aan tafel te schuiven bij opdrachtgevers en hen op een energieke manier te adviseren en inspireren
  • Tikje eigenwijs, nieuwsgierig en heel erg overtuigend

  Wat bieden wij?
  Een echte uitdaging op misschien wel de mooiste plek van Rotterdam. Volop de kans om te laten zien wie je bent en wat je kunt. Wij zoeken iemand die voor minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Verder bieden wij uiteraard een marktconform salaris en voorwaarden.

  Een nieuw avontuur
  Zin  in een nieuw avontuur bij Buro Rietveld? Dan zouden wij het leuk vinden van je te horen via keesjan@buro-rietveld.nl. Graag ontvangen wij van jou een CV (inclusief foto) met een beknopte motivatie. Voor meer informatie kun je Kees Jan bellen op 06 53 755 241.

  Kim Roussos