Kom jij ons buro versterken?

Kom jij ons buro versterken?

Medior projectmanager

Omdat de hoeveelheid werk blijft toenemen, zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Een enthousiaste en energieke projectmanager, die in eerste instantie binnen ons team past, want ja, werken moet wat ons betreft in de eerste plaats leuk zijn. Maar Rotterdams als we zijn, moet er ook gewoon gewerkt worden. We zoeken dus een praktische collega die de mouwen opstroopt en energie haalt uit het ontzorgen van klant en team. Heb je wel zin in een nieuw avontuur en altijd al op een boerderij in Rotterdam willen werken (dat bestaat dus!), de deur staat open en de koffie klaar! Bij Buro Rietveld krijg je de ruimte om de lead te nemen in campagnes en projecten en jezelf verder te ontwikkelen. Binnen een klein team van tien collega’s wordt er nauw samengewerkt en zijn de lijntjes kort.

Jouw rol binnen Buro Rietveld?

Als projectmanager sta je in de voorhoede van ons bureau. Je pakt alle uitvoerende werkzaamheden op die komen kijken bij campagnes en projecten. Van de zoektocht naar de beste leverancier, tot het uitwerken van offertes en het opstellen van planningen, budgetbewaking en facturering. Jij houdt van structuur en vindt het leuk om met klanten en collega’s mee te denken en hen scherp te houden. Je houdt van regelen, kan snel schakelen, bent iemand die overzicht houdt, creatief is en oog voor detail heeft.

Je draait je hand niet om voor kleine klussen die voorbijkomen en ziet waar kansen liggen. Op jou kunnen we bouwen. Je bent de spil in het team van communicatieadviseurs, creatieven en klanten. Met flair en initiatief zorg je ervoor dat campagnes en projecten succesvol worden afgerond en opgeleverd. Je durft regie te pakken en knopen door te hakken. Bovendien – niet onbelangrijk – beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wie ben je? Het bureauleven is andere koek dan werken aan opdrachtgeverszijde. Wij zoeken daarom iemand met minimaal 4 jaar werk/bureau-ervaring. Je bent stressbestendig en deinst niet terug voor het managen van meerdere klanten en projecten tegelijk. Je bent een initiatiefrijke professional, open en toegankelijk. Je hebt lef en een mening, die je op positieve wijze deelt. Natuurlijk werk je gestructureerd en verdeel je jouw tijd en aandacht efficiënt. En als je van lekker eten houdt is dat een pré, want er wordt hier niet zelden uitgebreid geluncht…

Wij bieden jou…

Een veelzijdige en uitdagende functie met voldoende ruimte om jouw talenten door te ontwikkelen en je stempel te drukken op processen. Je wordt onderdeel van een enthousiast team, waarbinnen werkgeluk hoog in het vaandel staat. En dat allemaal aan de Maas op onze boerderij De Rozenhof, misschien wel de allermooiste werkplek van Rotterdam. Wij zoeken iemand die minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en voorwaarden. Zin in een nieuw avontuur bij Buro Rietveld?

Dan maken we graag kennis! Mail of bel voor meer informatie of een kop koffie Willemijn op willemijn@buro-rietveld.nl/06-54281333. Graag ontvangen wij van jou een CV en motivatie.

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het doorsturen van de vacature naar de perfecte kandidaat wordt daarentegen zeer gewaardeerd.