fbpx
Jeroen GiessenburgONLINE DIRECTOR

’s Ochtends wordt Jeroen wakker, doordat Pien op zijn hoofd staat te dansen om eten. Dat zijn de momenten waar Arabica en Robusta een belangrijke rol spelen in zijn leven. Dan hopt hij op zijn zwarte fiets en racet hemelsbreed onze wereldstad door om weer een dag hard te knallen!

Met een achtergrond bij verschillende bureaus werkende en ervaringsdeskundige als meerjarige eenpitter is Jeroen zeker niet vies van hard werken. Bovendien speelt hij een aantal jaren rugby waarbij discipline en vies worden de boventoon voeren.

Als Online Director houdt Jeroen zich bezig met alle zaken binnen het bureau en voor onze klanten op het wereldwijde web. Hij is altijd op zoek naar de nieuwe media en laat zich graag verrassen in ons informatie-tijdperk. Uitgangspunt? Gave ideeën ontwikkelen en lekkere dingen maken voor ons netvlies tijdens het swipen.

Verder heeft Jeroen een uit de hand gelopen hobby, namelijk zijn Wielerdieren. Waarbij hij tweedehands speelgoed nieuw leven in blaast en vormt tot één typology, tot één familie. Verder in te zien op Instagram.

Diantha SpekmanMeike van Bemmelen