fbpx
Gezocht: OfficemanagerBen jij onze nieuwe collega?

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke Officemanager.
  In deze functie vervul je binnen ons team een belangrijke rol met een hoog administratief aspect, dat je goed zelfstandig kunt invullen en uitbouwen.

  Je rol binnen Buro Rietveld
  Als officemanager ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een veelzijdig takenpakket, bestaande uit zowel administratieve als organisatorische werkzaamheden.
  Je bent een allround ondersteuner en rots in de branding voor de collega’s binnen Buro Rietveld (communicatiebureau) en Rietveld inc. (verandermanagement).

  Je bent servicegericht, zorgvuldig en een echte teamplayer. Je houdt het hoofd koel in stressvolle situaties; draait er je hand niet voor om klanten te woord te staan, documenten te verwerken en te zorgen dat de (financiële) administratie altijd op orde is.
  Je zorgt voor rust, overzicht en sfeer op kantoor door ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Je houdt van organiseren, vindt het leuk om mensen te helpen en de sfeer op kantoor te bewaken. Bij Buro Rietveld en Rietveld inc. staat werkgeluk hoog in het vaandel. Zit jij als geboren organisator vol ideeën voor spectaculaire team uitjes? Dan vinden we dat natuurlijk alleen maar leuk.

  Functie-eisen
  • Je hebt MBO+ werk en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent 16 – 24 uur per week beschikbaar
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam
  • Je werkt graag zelfstandig en bent gestructureerd en nauwkeurig
  • Je hebt van nature een enthousiaste, nieuwsgierige, proactieve en energieke instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, een goede beheersing van Engels is een pré
  • Kennis van MS Office, Podio en/of WordPress is een pré

  Wij bieden jou…
  Een veelzijdige en uitdagende functie met voldoende ruimte om je stempel te drukken op processen en je talenten door te ontwikkelen. Een leuk enthousiast team, waarbinnen werkgeluk hoog in het vaandel staat én misschien wel de allermooiste werkplek van Rotterdam.

  Wij zoeken iemand die voor 16 tot 24 uur per week beschikbaar is. Werktijden in overleg. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en voorwaarden.

  Interesse?
  Zin in een nieuw avontuur bij Buro Rietveld? Dan zouden wij het leuk vinden van je te horen via diantha@buro-rietveld.nl. Graag ontvangen wij uiterlijk 20 september 2022 van jou een CV en motivatie.

  Voor meer informatie kun je Diantha bellen op 06 – 53273071

  NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  Het doorsturen van de vacature naar de perfecte kandidaat wordt daarentegen zeer gewaardeerd.