fbpx
Ervaren Projectmanager

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke projectmanager. Iemand die het ontzorgen van klant en team als tweede natuur beschouwt en wel zin heeft in een nieuw avontuur bij het leukste communicatiebureau van Rotterdam.

  Wij geven je de ruimte om de lead te nemen in campagnes en projecten. Jij houdt van structuur en vindt het leuk om met klanten mee te denken en hen te prikkelen waar nodig. Middelmatigheid? Dat komt niet in jouw woordenboek voor.

  Wat ga je doen bij Buro Rietveld?
  Als projectmanager ga je in de voorhoede van ons bureau aan de slag. Je pakt alle uitvoerende werkzaamheden op, die komen kijken bij campagnes en projecten.

  Van de zoektocht naar die ene specifieke leverancier, tot het schrijven van offertes en het opstellen van planningen, budgetbewaking en facturering.

  Je draait je hand niet om voor kleine klussen die voorbijkomen. Op jou kunnen we bouwen. Je bent de spil in het team van communicatieadviseurs, creatieven en klanten. Je zorgt er uiteraard voor dat campagnes en projecten succesvol worden afgerond en opgeleverd. Dat doe je met flair en met initiatief.
  Bovendien – niet onbelangrijk – beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

  Dus, jij gaat…
  • Communicatiecampagnes & -projecten met succes coördineren en uitvoeren
  • Contacten onderhouden met opdrachtgevers, onze extended family en leveranciers
  • Kritisch en accuraat te werk en bent op je best in een hectische omgeving
  • Aan de slag als kritische tegenlezer en neemt af en toe zelf de pen in de hand
  • Actief meedenken over commerciële kansen voor ons bureau

  Wie ben je?
  Het bureauleven is andere koek dan werken aan opdrachtgeverszijde. Wij zoeken daarom iemand met 5 tot 8 jaar bureau-ervaring. Je bent stressbestendig en deinst niet terug voor het managen van meerdere klanten en projecten tegelijk.

  Je bent een initiatiefrijke professional, open en toegankelijk. Je hebt lef en hebt een mening, die je op positieve wijze deelt. Natuurlijk werk je gestructureerd en verdeel je je tijd en aandacht efficiënt. Dat kan niet anders.

  Wij bieden jou…
  De ruimte om te laten zien wie je bent en wat je kunt. Een echte uitdaging, in een leuk team, op misschien wel de allermooiste werkplek van Rotterdam.
  Wij zoeken iemand die voor minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en voorwaarden.

  Stap in
  Zin in een nieuw avontuur bij Buro Rietveld? Dan zouden wij het leuk vinden van je te horen via diantha@buro-rietveld.nl. Graag ontvangen wij uiterlijk 4 februari 2022 van jou een CV en motivatie. Voor meer informatie kun je Diantha bellen op 06 – 53273071.

  NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.