fbpx

Positionering

Heb jij een sterk merk? En misschien nog wel belangrijker: omarmen en versterken collega’s jouw belofte richting externe stakeholders? Oftewel, heb je grip op identiteit, reputatie en imago? Want alleen dan vind je het beste talent, inspireer en activeer je nieuwe klanten en verbind je hen door het verschil maken en fans te creëren.

Wij geloven in de kracht van inspirerende (merk)communicatie. Soms met humor, soms heel serieus. Altijd pakken we de maximale ruimte binnen de grenzen van jouw speelveld. Om zo jouw merk onderscheidend te positioneren. Met maximaal resultaat. Op maat voor jou en het merk. Met een nuchtere aanpak die bewezen werkt en een glimlach op je gezicht tovert. Laten we beginnen.

Methoden

t_br_dna_kaarten

DNA onderzoek

Bij een positioneringsvraagstuk wordt vaak uitgegaan van het gewenste imago van een bedrijf of organisatie. Véél effectiever is echter om de branding en communicatie aan te sluiten bij het DNA van de organisatie, dat grotendeels de identiteit bepaalt.

Bij het Buro Rietveld DNA-onderzoek gaan we in een interactieve sessie aan de slag met een representatieve selectie medewerkers. Er komen geen wattenstaafjes aan te pas, maar we werken met diverse brainstorm- en visualisatiemethodes, personificatie en merkassociaties.

Zo brengen we samen met de klant in kaart wat het onderscheidende karakter van de organisatie is, dat wat medewerkers bindt. Het unieke DNA, een ijzersterke basis voor bijvoorbeeld een rebranding, interne of employer branding campagne.

Scale Up Booster

Een start- of scale-up groeit vaak hard, waardoor je ook qua communicatie tegen het plafond aan loopt. De Scale Up Booster is een short-track communicatietraject, waarbij we je vanuit strategie en brandingadvies helpen je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Maatwerk sessie

Wij geven letterlijk ruimte aan afstand nemen. Door met meerdere collega’s van de opdrachtgever en Buro Rietveld de vraag te doorgronden. We hebben meerdere sessies, analysemethoden en programma’s in ons portfolio en ontwerpen met plezier nieuwe. Met maar een doel: komen tot de kern van de vraag en richting geven aan de toekomst van onze klant.

sessie-beeld

Buro Rietveld denkt graag met je mee

Wij gaan graag met jou om tafel om het te hebben over een passend format binnen jouw organisatie.

Meer weten? Neem contact op met één van onze communicatieadviseurs:

Diantha: 06 53 27 30 71 of diantha@buro-rietveld.nl
Willemijn: willemijn@buro-rietveld.nl