fbpx

De vraag van de Van Ghentkazerne

Hoe kunnen wij de muur op ons terrein een nieuwe en aansprekende vorm geven, zodat onze kazerne op een positieve manier in de aandacht komt?

Ons plan

Als geboortegrond van iedere Marinier heeft de Van Ghentkazerne een bijzondere functie. Daarom wilden wij een muurschildering laten aanbrengen door een (bekende) muurartiest. Deze voorstelling moest een ode zijn aan Van Ghent en de kazerne. Zeker ook omdat het centrale plein voor de muur de plek is waar de aspiranten hun felbegeerde baret ontvangen aan het einde van de opleiding.

 

Creatie

We gaven het Rotterdamse kunstenaarsduo TelmoMiel de opdracht om met een ontwerp te komen en die ook eigenhandig aan te brengen. Het uiteindelijke ontwerp legt het moment vast van het wisselen van de ‘gewone’ pet voor de donkerblauwe Mariniersbaret. Het hoogtepunt van de opleiding en meteen de ideale achtergrond voor een selfie met familie en vrienden.

 

De uitkomst

De prachtige mural leverde veel bekijks op: diverse landelijke en regionale media deden verslag en de muur was zichtbaar op honderden selfies. Een absolute aanwinst voor de Van Ghentkazerne.

RESULTAAT

Website design en development

Publicaties

In diverse landelijke en regionale media.

Views op social media

100+ selfies op locatie

Glorie

Meer eer en glorie

Voor het Korps Mariniers en de Van Ghent kazerne.

vanghent-row-1
vanghent-row-2
ad-22x
ad-12x

Meer weten?

Neem contact op met ons.

Thumb BeterschappGunvor App