fbpx

DE VRAAG

Wij hebben 87.000 mensen in dienst, verdeeld over 4000 locaties. Ze weten vaak niet van elkaars bestaan af, spreken een andere taal en voeren heel verschillende werkzaamheden uit. Maar toch… ze vormen ‘one CRH’. Hoe kunnen we daar invulling aan geven?

ONS PLAN

Zo’n grote onderneming vraagt om ambassadeurs die verbinding zoeken met elkaar, van elkaar leren, kennis delen, elkaar weten te vinden en praten met hun collega’s. Zij moeten het gevoel krijgen dat ze gezien en gewaardeerd worden. Daarom organiseerden we voor hen de CRH Ambassadors Weeks, in 5 verschillende landen (Nederland, Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland).

 

CREATIE

We ontwikkelden een vast concept voor de CRH Ambassadors Weeks, om vervolgens ook de uitvoering persoonlijk te begeleiden. Met een gevarieerd programma, vol trainingen, site visits, challenges, onderlinge interactie en ontspanning, hoefden de deelnemers zich in elk geval niet te vervelen. En om hen zo goed mogelijk voor te bereiden, ontvingen ze vooraf een fysieke toolbox met materialen die tijdens de week goed van pas kwamen.

 

DE UITKOMST

Het ‘one CRH-gevoel’ kreeg een flinke boost door de 5 Ambassadors Weeks, waar gemiddeld 22 ambassadeurs aan meededen. Intern werd de week zelfs zo’n bekend begrip dat CRH’ers een uitnodiging als een hele eer beschouwden.

RESULTAAT

Georganiseerd

5 edities georganiseerd

Gemiddeld 22 CRH ambassadeurs

Perspectief

Meer perspectief voor medewerkers

Zonder een senior management rol te vervullen

Eergevoel

CRH Ambassadeurs week een intern begrip

Een uitnodiging wordt als een eer gezien

Meer naamsbekendheid

‘Het One CRH gevoel’ is versterkt

Meer betrokkenheid en samenwerking binnen CRH

CRH Drukwerk
CRH 86,999
CRH Employees
CRH ambassador week
CRH ambassador week
CRH ambassador week
CRH Drukwerk
CRH Drukwerk
CRH website
CRH Employees
CRH ambassador week
CRH ambassador week

Meer weten?

Neem contact op met ons.

Thumbnail Van oord