fbpx

De vraag van Gunvor Petroleum Rotterdam

Kunnen jullie een nieuwe, frisse en aansprekende safety campagne ontwikkelen, zodat het onderwerp Safety 100% tussen de oren van onze medewerkers, contractors en clients blijft zitten?

Ons plan

Elkaar feedback geven of een melding doen. Dat kan best lastig zijn. De volgende dag moet je immers weer zij aan zij samenwerken. Wij vonden dat dit aspect wel wat extra aandacht verdiende en bedachten de campagne ‘Be a hero, go zero’. Want je bent een hero als je zo veilig mogelijk werkt, voor jezelf, je collega’s en je werkgever. Gunvor Petroleum Rotterdam gaat voor 0. Daarom spelen eigen medewerkers de hoofdrol in de campagne, die zowel op kantoor als buiten goed zichtbaar moest zijn.

 

Creatie

Een meerjarige campagne vraagt om een brede inzet aan middelen. Van safety folders en een (maandelijkse) Go Zero nieuwsbrief tot aan vloer- en raamstickers op het terrein. En van nieuwe jumboposters bij de ingang tot aan het beletteren van terreinwagens. Ook lieten we quotes van medewerkers terugkomen op verschillende plekken op de raffinaderij. Alles om het thema Safety zichtbaar te houden. Juist ook voor de mensen die niet dagelijks achter een pc zitten.

 

De uitkomst

De zeer zichtbare Go Zero campagne zette safety weer volledig op de agenda bij GPR. Het aantal incidenten nam af. En onder de vlag van Go Zero startte het management diverse programma’s en trainingen, die zij ook na het eind van de campagne in 2020 zullen voortzetten.

RESULTAAT

Meer naamsbekendheid

Zeer zichtbare campagne

Door gebruik van eigen collega’s
extra opvallen

Campagnemiddelen

Korte boodschap

Inhoudelijke middelen wisselen af met communicatie uitingen die korte boodschappen geven

Safety

Safety

Het onderwerp safety staat weer volledig op de kaart

Campagne uitzetten

De komende jaren inzetbaar

Een campagne die voor de komende jaren inzetbaar is

Drukwerk Gunvor
Drukwerk Gunvor
Gunvor Safety
Raamsticker Gunvor
Gunvor Safety
Gunvor Safety
Gunvor Safety
Gunvor Safety

Meer weten?

Neem contact op met ons.

Vopak MyPulseSidcon vuilniszitzak