fbpx

Duurzame inzetbaarheid

Op de zesde plaats van meest irritante kantoorclichés, maar wel een onderwerp dat steeds vaker op de bedrijfsagenda staat. Want iedereen wil – of moet – er iets mee. Maar hoe doe je dat dan? En waar begin je eigenlijk?

Met het thema ‘En ze werkten nog lang en gelukkig’ legt Buro Rietveld de focus dit jaar op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op het werk. Want het is niet vanzelfsprekend dat je medewerkers altijd happy zijn. En dat zij zich uitgedaagd, maar niet overwerkt voelen. Wij merken dat ook onze opdrachtgevers zich meer en meer bezighouden met dit onderwerp. Logisch ook, want uit onderzoek blijkt dat de gelukkigste medewerkers twee keer productiever zijn, tien keer minder ziekteverlof nemen en vijf keer langer hun baan aanhouden dan de ongelukkigste medewerkers. Kortom: een focus op werkgeluk loont. Voor jezelf én de organisatie.

Duurzame inzetbaarheid bij Buro Rietveld

Werkgeluk is bij Buro Rietveld al jaren een bekend begrip. Niet alleen besteden we er intern veel aandacht aan, ook opdrachtgevers klopten bij ons aan voor vitaliteitscampagnes, gezondheidsmaanden of andere vragen. En kennis is er natuurlijk om te delen. Daarom organiseren wij op 13 juni 2019 een inspirerende bijeenkomst voor een select aantal HR-professionals, managers en andere belangstellenden uit ons netwerk. Het programma bestaat onder meer uit een introductie van ‘geluksprofessor’ Guy van Liemt, diverse casediscussies en een afsluitende borrel waar ervaringen en ideeën uitgewisseld kunnen worden. Binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over deze bijeenkomst.

Inspirators

In de media

Werkgeluk bij Buro Rietveld

Inspirators
In de media
Werkgeluk bij BR

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Benieuwd hoe ook u kunt inzetten op minder ziekteverzuim, een gezonde werk-privé balans en tevreden, hardwerkende medewerkers? En hoe Buro Rietveld daarbij kan helpen? Wij nodigen u graag uit op onze mooie boerderij om u te inspireren. Stuur gerust een mail naar Werkgeluk@buro-rietveld.nl.