lg_inspirators-nieuw

“Geluk is uitvinden wat voor jou werkt”

Geluk. Een abstract, maar o zo interessant begrip. We streven het allemaal na, maar hebben vaak geen idee welke route voor ons het beste werkt. Guy van Liemt, directeur van de Erasmus Happiness Economics Research Organisation (EHERO), houdt zich dagelijks bezig met onderzoeken en vraagstukken over geluk. Wij spraken hem over dit intrigerende onderwerp.   […]

“Energie geven om te groeien”

Jochem van Hessen startte samen met zus Juliette het bedrijf Energy Up. Hun missie? Werknemers via innovatieve sessies voorzien van meer kracht, energie en vitaliteit. We spraken hem over de werkzaamheden van Energy Up en zijn visie op werkgeluk. Foto cover: Vivian Camphuijsen   Foto: Amary Miller Energy Up stimuleert een gelukkige en gezonde bedrijfscultuur. Klinkt goed […]

Duurzame inzetbaarheid

Op de zesde plaats van meest irritante kantoorclichés, maar wel een onderwerp dat steeds vaker op de bedrijfsagenda staat. Want iedereen wil – of moet – er iets mee. Maar hoe doe je dat dan? En waar begin je eigenlijk?

Met het thema ‘En ze werkten nog lang en gelukkig’ legt Buro Rietveld de focus dit jaar op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op het werk. Want het is niet vanzelfsprekend dat je medewerkers altijd happy zijn. En dat zij zich uitgedaagd, maar niet overwerkt voelen. Wij merken dat ook onze opdrachtgevers zich meer en meer bezighouden met dit onderwerp. Logisch ook, want uit onderzoek blijkt dat de gelukkigste medewerkers twee keer productiever zijn, tien keer minder ziekteverlof nemen en vijf keer langer hun baan aanhouden dan de ongelukkigste medewerkers. Kortom: een focus op werkgeluk loont. Voor jezelf én de organisatie.

header-1-t

Meld je aan voor ons seminar op 13 juni

Werkgeluk is bij Buro Rietveld al jaren een bekend begrip. Niet alleen besteden we er intern veel aandacht aan, ook opdrachtgevers klopten bij ons aan voor vitaliteitscampagnes, gezondheidsmaanden of andere vragen. En kennis is er natuurlijk om te delen. Daarom organiseren wij op 13 juni 2019 een inspirerende bijeenkomst voor een select aantal HR-professionals, managers en andere belangstellenden uit ons netwerk. Het programma bestaat uit een introductie van ‘geluksprofessor’ Guy van Liemt (directeur EHERO), diverse casediscussies en een afsluitende borrel waar ervaringen en ideeën uitgewisseld kunnen worden. Kortom: een seminar dat je niet mag missen. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar Werkgeluk@buro-rietveld.nl.

Meer weten?

Benieuwd hoe je ook kunt inzetten op minder ziekteverzuim, een gezonde werk-privé balans en tevreden, hardwerkende medewerkers? En hoe Buro Rietveld daarbij kan helpen? Wij nodigen je graag uit op onze mooie boerderij om je te inspireren. Stuur gerust een mail naar Werkgeluk@buro-rietveld.nl.